neljapäev, 28. mai 2015

Kirjandusfestival HeadRead 2015!

Tere kena neljapäeva!

Kirjandusfestival HeadRead toob ka sel aastal Tallinnasse päris palju huvitavaid üritusi ja erakordselt andekaid kirjanikke.

Foto HeadRead kodulehelt.

HeadRead toimub 27. maist kuni 31. maini ja ka Harrastuskriitikud proovivad osaleda nii palju kui võimalik. Kuna programm on väga tihe, siis igale poole me ei jõua. Küll aga jagame hea meelega teiega informatsiooni ja ka seda, mida me ise festivali ajal näeme.

Festivali avapauk oli juba eile ja festival on jagatud viie päeva peale, kus erinevates Tallinna paikades toimuvad nii kohtumised kirjanike, luuletajate kui ka kirjastajatega, toimuvad õppetoad nii täiskasvanutele kui ka lastele, muusikalised luulelugemised, proosalugemisvõistlused, teatrietendused ja palju palju muud.

Esinejatest võib kohata autoreid nii Eestist, Venemaalt, Soomest, Hollandist, Suurbritanniast, Rootsist, Kanadast, Ameerikast, Saksamaalt ja paljudest teistest riikidest ning tuntumad maailmakirjandusest teada nimed, kes Tallinnasse tulevad on teiste seas ka Margaret Atwood, Lars Kepler, Marusja Klimova, Ulf Nilsson, Ulf Stark, Yrsa Sigurdardottir.

Infot HeadRead fesitavli kohta leiab SIIT.
Täpsem kava on saadaval SIIN.
Üritustega saab tutvuda SIIN.

Lähipäevadel jagame ka juba oma isiklikke muljeid!

Kauneid lugemiselamusi!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar