neljapäev, 14. mai 2015

Kino: "Kuum tagaajamine"

Tervitus!

Taaskord kinorindelt!

Pealkiri: Kuum tagaajamine
Originaalpealkiri: Hot Pursuit
Režišöör: Anne Fletcher
Näitlejad: Reese Witherspoon, Sofia Vergara
Kestus: 1h 27 min
Žanr: Komöödia
Kinodes alates: 08.05.2015
Nähtud: 09.05.2015
Minu hinnang: 3/5

pilt solariskino.ee kodulehelt
On filme, mis tekitavad sinus suure ootuse näha lõppprodukti, sest trailer suutis ennast niivõrd hästi müüa ning kannatamatult naeruparaadi ootama panna. Vahel aga juhtub nii, et vaimukused traileris ongi põhimõtteliselt kõik mida filmil pakkuda ning kõik head palad sai selle kahe ja poole minutilises reklaamis ära nähtud.

“Topime kokku paari vastandeid ning vaatame mis saab” filmid ei ole just eriti uus nähtus. Sellise kombinatsiooniga ja veel politsei teemaga võib näiteks kohe mainida eelmise aasta “Karm paari” (The Heat), mis iseenesest oli ootamatult päris koomiline üllitis. Kahjuks aga käesolev uus film selle tasemeni ei küündinud. Anne (Reese Witherspoon) on ülikorralik ja oma protokollidesse kinnikiilunud vastutustundlik politseinik, kes olude sunnil satub lapsehoidjaks seksikast mimmust tunnistajale (Sofia Vergara) ülitähtsas kohtuloos narkoparuni üle.

No mis siis kõik kahe ootamatult tagaotsitavateks kuulutatud naistega juhtub? Hulganisti, kuid samas ei pigistata neist totratest ning iseenesest suure potentsiaaliga koomilistest stseenidest välja kogu mahlast osa. Ma olin kogu oma olemisega valmis naerma, kuid avastasin ennast tihti vaid veidi muigamas ning seda just nende stseenide ajal, mida juba traileri vahendusel kogenud olin. Samas ei saa ma väita, et üldse värskeid üllatusi ei esitatud, sest paar head pirni ikka tuli ära, näiteks auto tagaistmel tõusja ning klassikaline loomakostüümis hiilimine. Huumori ja naeru genereerimise kohalt, mis ju filmi põhieesmärk, tundus, et loodeti liialt kahele kuulsale näitlejale, et noh, käsikiri on kesine küll, kuid kahe naise ühine starpower suudab publiku vast ikkagi ära võluda, raha tuleb ning vaatajad pilgutavad silma kinni filmi sisulise kvaliteedi kohalt. Need ajad on aga möödas kui näitleja ainuisikuliselt kogu filmi eduteele kannab, eriti kui ei ole tegu just õnnestunuma linateosega.

Olgu süžeega kuidas on, kuid siiski pean väiksed paid loovutama Reese Witherspoonile ja Sofia Vergarale, sest nende tegelased mulle tegelikult eri põhjustel sümpatiseerisid, kuigi mõlemad suutsid mind ka erineval moel ärritada, ning need rollid täitsid nad nagu valatult. Kuigi siinkohal peab tõdema, et mõlemad näitlejad on olemiselt ning, teiste rollide põhjal, suhteliselt sarnased oma tegelastele või siis ei ole keeruline neid sellistena päriselus käitumas ja mõtlemas ette kujutada, eriti kuumaverelist ja “õrna” mölapidamatusega kaunist latiinotari.

Lemmik stseen: Kui see ootamatu külaline ikka seal tagaistmel tõusis.

Lemmik tsitaat: “See on küpsetuspulber.”

Kokkuvõttes: Tore ja kerge mõttetu meelelahutus, mis oleks võinud olla aga kõvasti parem kui tulemus välja kukkus. Siiski, oli see piisavalt tasemel, et ma ei kahetse kinosveedetud aega ning isegi nautisin seda omajagu.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar