esmaspäev, 27. november 2017

Kino: "American Assassin"

Tervitus!

Ja veel üks kiire ülevaade kinorindelt!

Pealkiri: American Assassin
Originaalpealkiri: American Assassin
Režissöör: Michael Cuesta
Näitlejad: Dylan O'Brien, Michael Keaton, Taylor Kitsch, Dacre Montgomery
Žanr: Thriller, action
Kestus: 1h 52 min
Kinodes alates: 15.09.2017
Nähtud: 16.09.2017
Minu hinnang: 2.5/5

pilt imdb.com kodulehelt
- Arvestades tema varasemaid rolle, oli Dylan O’Brien küll üllatuslikul adekvaatne action kangelane, kuid tegelane ise oli liialt värvitu, et temast, tema kannatustest ja missioonist hoolida ning end kaasa haarata lasta. Näitleja kehastatud tuntuim tegelane, Stiles Stilinski, õhkas energiast ja iseloomust -- käesolev karakter aga pigem virvendas korraks ja haihtus. Mehes on näitleja potentsiaali, kuid antud linateos tervikuna ja/või konkreetne roll selle esilekerkimist ja tõestamist ei toetanud – samas, kas märulifilmid ongi üldse selle ande parimaks väljendus meediumiks? Vast mitte. Kiidan aga julget ja ootamatut karakterivalikut!

- Oma päevakajalise tausta ja ilustamata lähenemisega süžeele film tõesti punnitas, et end tõsiseltvõetava ning realistliku kaasaegse action thrillerina esitleda, kuid klišeed, stamp motivatsiooniga kurikael, ikka ja jälle need islamiterroristid ja tuumapommid, jõuetud puändid, tüüpilise karmi mentori ja kõrvade tagant veel märja õpilase keskne liin ning muud juba nähtud-tehtud detailid mõjusid deja vuna ning ei tõstnud filmi kuidagi esile.

- Vaatamata kesisele kogupaketile, ei saa ma aga öelda, et film oleks piinlikult kehv või läbikukkumine. Kõik aspektid, alates näitlejatööst lõpetades kätšistseenidega, täitsid tegelikult igati vähemalt miinimumnõudeid. Ehk siis oli tegu keskpärase märuliga, mis ei pea ennast küll häbenema, kuid kel millegagi poosetada ka ei ole. Välja arvatud siis muidugi teadatuntud lobamokast nohiku (Stiles) muutmine sõnaaherast tümitajaks. 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar