kolmapäev, 11. märts 2015

Tantsuparadiisi 6. sünnipäeva- ja naistepäevapidu koos erootilise tantsutrupiga Scandinavian Hunks!

Tere!

Möödunud nädalavahetus tõi meile hulgaliselt elamusi. Laupäeva õhtul seadsime sammud klubisse Hollywoodi, et tähistada koos Tantsuparadiisiga nende 6. aastast sünnipäeva ja et tähistada eelseisvat naistepäeva koos Scandinavian Hunks tantsustrupiga.

Üritus: Tantsuparadiisi 6. sünnipäev ja naistepäev
Koht: Club Hollywood
Korraldaja: Music Factory
Esinejad: Crystal Project ja Scandinavian Hunks
Kuupäev: 07. märts 2015
Minu hinnang: 5/5

Tantsuparadiis on ürituste sari, mis on korraldatud Music Factory poolt. Ütlen ette rutates ära, et oleme käinud ka eelnevatel Tantsuparadiisi üritustel ja seetõttu otsustasime ka konkreetset sündmust arvustada. Kuidas aga arvustada kellegi sünnipäeva? See on äärmiselt keeruline, sest tavaliselt on ju sünnipäevalaps see, kes otsustab, et mis talle meeldib ja kuidas ta soovib oma sünnipäeva organiseerida. Seetõttu kirjutame sellest, mida nägime, kuulsime, tundsime ja kogesime. Lisaks sellele, õnnestus meil tänu korraldajatele kohtuda ka Scandinavian Hunks'is esinevate meestega, kellega saime teha intervjuu. Nii et meie tänane postitus annab teile ülevaate üritusest ja boonusena lisame ka teise postituse - intervjuu! (Intervjuu leiate SIIT.)


Foto: Maksim Toome

Hollywoodi klubi fassaad säras nagu kutsuv tuluke! Olime küll vara kohale tulnud, aga klubi esine oli selleks ajaks juba rahvast täis ja esimest korda kogesin ma Tallinna linna klubimaastikul seda, et pidin järjekorras seisma, et klubisse sisse saada. Rahvast oli kohale tulnud metsikult ja seda juba suhteliselt varajsel kellaajal enne keskööd.

Klubis oli kaks eraldi sissepääsu, üks külastajatele ja teine VIPidele. Valisime endale sobiva sissepääsu ja sättisime end järjekorda. Järjekorras seismine tõi meile kaasa ka ühe ebameeldiva kogemuse. Inimeste järjekorras seismine ja ootamine on arvatavasti lastetoa ja kasvatuse küsimus, aga meile roniti sõna otses mõttes selga. Trügiti vahele, lükati ja tõugati ja teatud inimeste ebakultuurne käitumine oli alla igasugust arvestust. Ma juba korra mõtlesin, et tõmban kopsud õhku täis ja siis seletan mõnele kodanikule, kuidas kohe kindlasti ei käituta, aga õnneks saime enne sisse. Seda ei saa muidugi korraldajatatele pahaks panna, et inimesed niisuguse õhina ja kiiruga soovivad klubisse siseneda, sest ühest küljest on ju tore, et sissesoovijaid nii palju on, aga see kultuuritus ja ebaviisakus, mis me järjekorras ja hiljem ka garderoobis nägime oli ikka alla igasugust arvestust. Aga eks nagu öeldakse, suur on Issanda loomaaaed.

Foto: Maksim Toome
Peale väikesi ebameeldivusi saime lõpuks oma üleriided garderoobi antud ja oma piletid vahetatud käepaela vastu. Sisenedes ootas meid fotoseina juures meie võõrustaja, kelle ülesandeks oli meid meie lauda viia. Tegime kiiresti fotoseina juures ka kohustuslikud pildid ja lasime end juhtida meie istekohtadele. Hingasime kergendatult ja olime rõõmsad, et olime endale laua võtnud. Seal vähemalt keegi vabatahtlikult selga sulle ei roni!

Meie laud oli praktiliselt tantsuplatsi kõrval ja poodiumile suhteliselt lähedal. Terve ürituse sisekjundust oli muudetud. DJ Bell ja DJ Sonic olid teisel pool kui tavaliselt, lava oli toodud koos poodiumiga keset tantsuplatsi. Peale selle oli lisatud lavale ka märksa suurema visuaalse efekti andva ekraani, kus näidati peo ajal nii Tantsuparadiisi logo, erinevaid tekste, kujundeid, pilte ja muud. Väga lahe oli, see andis tervele peole teistsuguse ja märksa kaasaegsema välimuse. Peale selle sai erinevatel väiksematel ekraanidel näha ka reklaame nii sponsoritelt kui ka infot järgmiste ürituste kohta. Valgus- ja eriefekte oli sel korral tõesti enam ja näha oli, et selle kallal oli tõsiselt vaeva nähtud. Ei puudunud ka laserefektid! Kuna tegemist oli sünnipäevaga, siis ruumid olid kaunistatud värviliste õhupallidega, nii tantsuplats kui ka VIP laudade külge olid seotud värvikirevad õhupallid. Meie laua õhupall oli ilusalt kollane.
Foto: Maksim Toome

Laud oli ka rikkalik. Peale jookide ootas meid laual ka Zebra kokkupandud sushitaldrik koos kevadrullide ja muu hea ja paremaga.

Meie pidu algas šampusega ja seejärel suundusime kohe tantsuplatsile. Eks selleks olimegi ju tulnud, et tantsida ja nautida pakutavat sünnipäeva- ja naistepäeva programmi. Tantsuparadiisi üritustel on vahva see, et kuna suur osa publikust on temperamentsemad kui üks keskmine eestlane on, siis hakkab pidu koheselt pihta. Ei oodata poole peoni, et minna tantsima, vaid tantsuplats täitub koheselt!

Peale mõne aja möödumist tulidki lavale esimesed esinejad - Crystal Project go-go tantsijad Peterburist, kes tekitasid eelkõige elevust meeste seas. Nad kahtlemata olid meelad ja tantsisid kaunilt, aga naistena jäime me ootama eelkõige erootilist meeste striptiisi. Ikkagi naistepäev ju!

Foto: Maksim Toome

Tantsuks mängis enamasti venekeelne muusika, nii nagu ikka Tantsuparadiisis. Vahest pikiti sinna sekka ka mõned inglisekeelsed ja tuntumad lood, aga eks muusika on ikka vastavalt selllele, milline on peoline. Ma pean ütlema, et seekordne muusikavalik oli päris hea ja kui Tantsuparadiisis piisavalt tihti käia, siis õpib ka vene poplaulude repertuaari endale selgeks. Rütme ja meeleolukat head tantsumuusikat oli piisavalt.


Foto: Maksim Toome
Meie põhieesmärgiks oli näha ikkagi Scandinavian Hunks gruppi. Niipea, kui neid tutvustuse saatel oli lavale oodata, toimus kerge tormijooks lava ja poodiumi lähedale. Ka meie soovisime olla lavale võimalikult lähedal, et teha pilte ja videosid ja nautida seda lubatud silmailu. Ja silmailu me saime! Lavale ilmus viis meest: Jucci, Ville, Matias, Kimmo ja Riku. Ja missugused mehed! Vähe sellest et mehi ehtisid kuus-pakk kõhumusklid, trimmis biitsepsid ja triitsepsid, tugevad lihaselised jalad, osaliselt tätoveeritud kehad, maitsekad kostüümid ja mehiselt kaunid näolapid, siis need mehed oskasid TANTSIDA!

Foto: Maksim Toome
Kokku kestis nende erootiline tantsukava umbes 45 minutit ja ma pean tunnistama, et see viisik hoidis meid ja ka kõiki teisi naisi naelutatuna lava ääres kogu selle aja. Nende kava oli läbimõeldud ja hoogne. Seal olid viikingid, seal olid sõdurid, seal olid mereväelased, seal olid jäähokimängijad - nende kava oli kokkuvõtvalt tõeliselt vaheldusrikas. Soolonumbrid vaheldusid kas paarikaupa või terve grupida laval esinedes ja ei puudunud ka kohustuslikud üks-ühele sületantsud, kus lavale toodi naisterahvad kelle meeli hullutati nii, et publik kiljus ja plaksutas. Peab ütlema, Scandinavian Hunks'id tegid striptiisi publikuga flirtides ja vallatledes ja nad tegid seda äärmiselt proffessionaalselt.  Hiljem, kui mehi intervjueerisime selgus ka tõsiasi, et nad kasutavad riigi parimaid koreograafe ja nad teevad kõvasti trenni, mitte ainult jõusaalis, vaid ka tantsusaalis!

Foto: Maksim Toome

Kuna tegemist oli nii naistepäevapeoga kui ka Tantsuparadiisi 6. sünnipäevaga, siis jagasid ka Scandinavian Hunks'id publikule kingitusi. Küll jagati plakateid, kalendreid, kingiti lilli ja paaril korral tekkis naiste vahel isegi konkurents, et kes antud eseme ikkagi endale saab.

Paari asja tahaksin veel välja tuua, mis mulle väga Scnadinavian Hunks'i esinemises meeldisid peale nende tantsuoskuse. Nad oskasid publikuga suurepäraselt suhelda, olgu siis läbi mikrofoni või läbi näoilmete ja kehakeele. Nad teadsid täpselt, mis liigutused ja mis tekst publikule sobis ja peale läks. Selgelt oli aru saada see, et nad on suure esinemispagasiga ja teavad täpselt, kuidas publikut ülesse kütta ja neid ümber oma väikese sõrme keerata.
Foto: Maksim Toome

Kostüümid olid ägedad, neid oli mitmes kihis, et oleks, mida seljast võtta  ja paljastades just täpselt nii palju, et jättis natuke ka fantaasiale. Selge oli ka see, et mida vähem rõivaid, seda metsikumaks naised läksid! Lava andis tantsijatele võimaluse ka publikuga vahetult suhelda, et neid sai ka päris lähedalt vaadata ja katsuda. Muusikavalik oli samuti hea ja sobis väga sellega, mis laval esitati.

Ma julgen väita, et ükski naine, kes nende esinemise ajal klubis viibis, ei pidanud pettuma. Oli eroootikat, oli vallatust ja flirti ja seda kõike esitati kaunite meeste poolt. Kahtlemata oli Scandinavian Hunks õhtu nael!

Peale meeste esinemist oli meil täpselt 15 minutit aega, et end koguda enne, kui pääsesime lava taha, et mehi intervjueerida. Sellest aga pikemalt juba eraldi postituses!

Tantsuparadiisi pidu jätkus varajaste hommikutundideni ja kui me ürituselt lahkusime, siis tegime seda äärmiselt rõõmsas meeleolus, naerul nägudega ja mitmete elamuste võrra rikkamad!

Aitäh, väga äge pidu oli!
Järgmine Tantsuparadiis toimub 3. aprillil ja peasinejaks on Venemaa lavasid hullutav NIKITA.

Jääge ootele, intervjuu Scnadinavian Hunks'i meestega ilmub üsna pea!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar